Baumit Klima.

Baumit Klima sistem sa opcijama za različite površine.

Zaglađena površina:

Stvorite ravnu i prozračnu površinu za zdrav dom s čistim i prirodnim proizvodima.

Završni premaz
2x KlimaColor

Pretpremaz
-

Masa za izravnavanje
KlimaFino/KlimoFinish

Osnovni malter
KlimaWhite

Fino strukturirana površina:

Sistem za postizanje fino strukturirane površine sa visokim sadržajem kreča.

Završni premaz
2x KlimaColor

Pretpremaz
-

Masa za izravnavanje
-

Osnovni malter
KlimaWhite

Strukturirana površina:

Stručno rješenje da osjetite zrnatu površinu koja smanjuje štetne utjecaje u vašoj okolini.

Završni premaz
KlimaDekor

Pretpremaz
KlimaPrimer

Masa za izravnavanje
-

Osnovni malter
KlimaWhite

Asortiman
Baumit Klima proizvoda.

Paropropusni, bijeli krečni lagani malter

Paropropusni, bijeli krečni lagani malter, reguliše vlagu u unutrašnjim prostorima uključujući i prostorije opterećene vlagom. Prirodna struktura mikropora omogućava brzo upijanje i otpuštanje vodene pare, i obezbjeđuje izvanrednu klimu u prostorijama. Pogodan za mašinsku obradu. Površine zaribane. Veličina zrna 1 mm.

Mineralni prirodno bijeli krečni fini malter

Baumit KlimaSpachtel je mineralni, prirodno bijeli, krečom vezani fini malter za unutrašnje površine. Optimalno primjenjiv kao završni malter na krečno/cementnim podložnim malterima te kao tankoslojni malter na betonu, porobetonu i gips-kartonskim pločama. Odlikuje se visokom paropropusnošću i poboljšanjem prostorno-klimatskih svojstava. Pogodan je za ručnu i mašinsku obradu. Površina: zaribana. Granulacija: 1mm

Prirodno bijela, praškasta krečna glet masa

Prirodno bijela, praškasta krečna glet masa za unutrašnje prostore. Za izradu visoko kvalitetnih glatkih površina, na podlogama koje sadrže kreč / cement, betonu, porobetonu i gips-kartonskim pločama. Optimalna za ručnu, a pogodna i za mašinsku obradu.

Pastozna, prirodno bijela krečna glet masa

Pastozna, prirodno bijela krečna glet masa za unutrašnje prostore. Za izradu visoko kvalitetnih glatkih površina, na podlogama koje sadrže kreč - cement, betonu, porobetonu i gips-kartonskim pločama. Optimalna za ručnu, a pogodna i za mašinsku obradu.

Mineralni pastozni završni sloj za upotrebu u enterijeru na bazi kreča

Mineralni pastozni završni sloj za upotrebu u enterijeru na bazi kreča. Visoko paropropustan, bez konzervansa, otapala i štetnih emisija (ESF) Doprinosi poboljšanju unutrašnje klime. Toniranje u nijansama Baumit Life ton karte 8-9.

Predpremaz prije primjene Baumit KlimaColor

Predpremaz za izjednačavanje upojnosti i poboljšanje prionjivost prije primjene Baumit KlimaColor-a. Bez mirisa, bez otapala i emisije štetnih tvari (E.L.F.)

Visokoparopropusna silikatna boja za unutrasnje radove

Baumit KlimaColor je difuzijski otvorena jednokomponentna silikatna boja dobre pokrivnosti. Osim toga, vrlo je neutralnog mirisa, bez emisije i otapala (E.L.F.) i ne sadrži konzervanse. Gotova za obradu može se nanositi valjkom, četkom ili uređajem za bezračno prskanje. Tonirana isporučiva u nijansama Baumit Life ton karte koje imaju zadnju cifru 7-9.